Bestuur

Dorpscoöperatie ♥ van Hoonhorst

 

 


Bericht uit de InfoApp Kappers

13-04-2022

Korte terugblik Algemene Ledenvergadering
Op 12 april werd de eerste Algemene Ledenvergadering van de Dorpscoöperatie Hart van Hoonhorst gehouden. Daarin deed het bestuur verslag van de afgelopen periode: een zeer dynamische tijd. En er liggen nog heel veel uitdagingen in het verschiet. Vandaar dat voor 3 mei a.s. al de volgende vergadering in de agenda staat.
Daarnaast werd afscheid genomen van de secretaris Pauline Zwakenberg, die door haar medebestuursleden en namens de leden in de bloemen werd gezet als dank voor alle inspanningen en enthousiaste inzet in de afgelopen maanden. Haar opvolgster Irene Nuiten stelt zich in een volgend bericht aan jullie voor.

Denktank 'Kappers, ons café' 

De Denktank 'Kappers, ons café' bestaat uit Anthony Voets, Jannet Kroes, Cees Veldwijk en Antje Kingma (bestuurders Duurzaam Hoonhorst), Judith Snepvangers, André Hurink, Hendrik Jan Lindenhovius (bestuurders Plaatselijk Belang Hoonhorst) en Herman van Lenthe, Silvo Broeks, Harold Verkouw, Evert Jan en Ingmar Hof (betrokken inwoners)

Na het  aantrekken van bestuursleden voor de nieuw op te richten Dorpscoöperatie, is het bestuur samen met de Denktank verder gegaan om de aankoop van de accommodatie Kappers te realiseren en alle essentiële zaken die daarbij komen goed te managen.

De Denktank kent de volgende werkgroepen, waartoe ook de nieuwe bestuursleden zijn toegetreden:

  • Exploitatie
  • Communicatie
  • Financiering
  • Juridische entiteit
  • Vastgoed